Bronchosedal

Last van een vervelende hoest? BRONCHOSEDAL® brengt verlichting.

Behandelen

De behandeling van je hoest is afhankelijk van de duur en ernst van je klachten.

Wat kan je zelf doen?

Meestal gaan hoestklachten vanzelf voorbij, maar intussen kan je zelf ook heel wat doen om je klachten te verlichten. Ontdek alle tips hier.

Vraag advies aan je apotheker

Als je veel last hebt van je hoest, is je apotheker het ideale aanspreekpunt. Op basis van jouw klachten zal hij jou een geschikt geneesmiddel adviseren.

Ga langs bij je huisarts

Als je klachten aanblijven of als je zeer veel last hebt, breng je het best een bezoek aan je huisarts. Zeker bij (jonge) kinderen is het belangrijk om de oorzaak van de hoest te achterhalen. Ook in de volgende gevallen ga je beter langs bij je arts:

  • Als je ook last hebt van koorts, uitslag of blijvende hoofdpijn
  • Als je hoest blijft duren zonder dat je de oorzaak kent
  • Als je ernstige lever- of nierproblemen hebt
  • Als je allergisch bent aan één van de bestanddelen van het geneesmiddel dat je inneemt
  • Als je gelijktijdig bepaalde geneesmiddelen tegen depressie inneemt (MAO-inhibitoren)

Tips tegen hoesten

Wist je dat je zelf heel wat kan doen om je klachten te verlichten? Praktische tips zetten je op weg.

Bekijk onze tips »

HANDIG EN HYGIENISCH IN GEBRUIK

Gedaan met die vervelende hoest

BRONCHOSEDAL® helpt je om de symptomen van je hinderlijke hoest te bestrijden.

Ontdek het BRONCHOSEDAL® gamma »

Bronchosedal® Dextromethorphan (dextromethorfanhydrobromide) is een geneesmiddel. Niet gebruiken bij zwangerschap, borstvoeding en kinderen jonger dan 6 jaar. Niet langer dan 5 dagen gebruiken zonder geneeskundig advies.
Bronchosedal® Dextromethorphan Unidose (dextromethorfanhydrobromide) is een geneesmiddel. Niet gebruiken bij zwangerschap, borstvoeding en kinderen jonger dan 12 jaar. Niet langer dan 5 dagen gebruiken zonder geneeskundig advies.
Bronchosedal® Mucus Honing & Citroen (guaifenesine) is een geneesmiddel. Niet toedienen aan kinderen jonger dan 12 jaar. Niet langer dan 7 dagen gebruiken zonder geneeskundig advies.
Bronchosedal® Mucus Menthol (guaifenesine) is een geneesmiddel. Niet toedienen aan kinderen jonger dan 12 jaar. Niet langer dan 7 dagen gebruiken zonder geneeskundig advies.
Lees aandachtig de bijsluiter. Vraag advies aan uw arts of apotheker. © 2022 Johnson & Johnson Consumer NV BE-BR-2200005

;