Bronchosedal

Last van een vervelende hoest? BRONCHOSEDAL® brengt verlichting.

BRONCHOSEDAL® gamma

BRONCHOSEDAL® Dextromethorphan HBr kan je vervelende, droge hoest helpen verlichten. Voor slijmhoest kunnen de BRONCHOSEDAL® Mucus siropen verlichting brengen.

Ontdek ons gamma:

 

Bronchosedal® Dextromethorphan HBr  siroop tegen een storende, droge hoest

BRONCHOSEDAL® Dextromethorphan HBr is aangewezen bij de behandeling van de symptomen van een storende, droge hoest.

Verkrijgbaar als hoestsiroop in fles en als hoestsiroop in stick / unidose. Handig formaat voor als je thuis of onderweg last krijgt van een storende, droge hoest. Voor individueel en hygiënisch gebruik. Kan beginnen te werken na 15 minuten.

 

BRONCHOSEDAL® Mucus tegen slijmhoest

Wanneer je last hebt van slijmhoest, helpt het om je slijmen kwijt te geraken. Het opgeven van fluimen mag dus niet worden onderdrukt. De BRONCHOSEDAL® Mucus siropen helpen om de slijmen los te maken en vergemakkelijken het ophoesten. Kies voor BRONCHOSEDAL® Mucus Honing & Citroen met honing- en citroensmaak, of voor BRONCHOSEDAL® Mucus Menthol met muntsmaak.

 

 

 

Tips tegen hoesten

Wist je dat je zelf heel wat kan doen om je klachten te verlichten? Praktische tips zetten je op weg.

Bekijk onze tips »

Hoest behandelen

De behandeling van je hoest is afhankelijk van de duur en ernst van je klachten.

Leer meer over hoest behandelen »

Bronchosedal® Dextromethorphan (dextromethorfanhydrobromide) is een geneesmiddel. Niet gebruiken bij zwangerschap, borstvoeding en kinderen jonger dan 6 jaar. Niet langer dan 5 dagen gebruiken zonder geneeskundig advies.
Bronchosedal® Dextromethorphan Unidose (dextromethorfanhydrobromide) is een geneesmiddel. Niet gebruiken bij zwangerschap, borstvoeding en kinderen jonger dan 12 jaar. Niet langer dan 5 dagen gebruiken zonder geneeskundig advies.
Bronchosedal® Mucus Honing & Citroen (guaifenesine) is een geneesmiddel. Niet toedienen aan kinderen jonger dan 12 jaar. Niet langer dan 7 dagen gebruiken zonder geneeskundig advies.
Bronchosedal® Mucus Menthol (guaifenesine) is een geneesmiddel. Niet toedienen aan kinderen jonger dan 12 jaar. Niet langer dan 7 dagen gebruiken zonder geneeskundig advies.
Lees aandachtig de bijsluiter. Vraag advies aan uw arts of apotheker. © 2022 Johnson & Johnson Consumer NV BE-BR-2200005

;