Bronchosedal

Last van een vervelende hoest? BRONCHOSEDAL® brengt verlichting.

BRONCHOSEDAL® gamma

BRONCHOSEDAL® Dextromethorphan HBr kan je vervelende, droge hoest helpen verlichten. Voor slijmhoest kunnen de BRONCHOSEDAL® Mucus siropen verlichting brengen.

Ontdek ons gamma:

 

NIEUW! HANDIG EN HYGIENISCH IN GEBRUIK

Bronchosedal® Dextromethorphan HBr  siroop tegen een storende, droge hoest

BRONCHOSEDAL® Dextromethorphan HBr is aangewezen bij de behandeling van de symptomen van een storende, droge hoest.

NIEUW: Nu verkrijgbaar als hoestsiroop in stick. Handig formaat voor als je thuis of onderweg last krijgt van een storende, droge hoest. Voor individueel en hygiënisch gebruik. Kan beginnen te werken na 15 minuten.

 

BRONCHOSEDAL® Mucus tegen slijmhoest

Wanneer je last hebt van slijmhoest, helpt het om je slijmen kwijt te geraken. Het opgeven van fluimen mag dus niet worden onderdrukt. De BRONCHOSEDAL® Mucus siropen helpen om de slijmen los te maken en vergemakkelijken het ophoesten. Kies voor BRONCHOSEDAL® Mucus Honing & Citroen met honing- en citroensmaak, of voor BRONCHOSEDAL® Mucus Menthol met muntsmaak.

 

 

 

Tips tegen hoesten

Wist je dat je zelf heel wat kan doen om je klachten te verlichten? Praktische tips zetten je op weg.

Bekijk onze tips »

BRONCHOSEDAL® folder

Blader doorheen de BRONCHOSEDAL® folder.

Bekijk folder »

Hoest behandelen

De behandeling van je hoest is afhankelijk van de duur en ernst van je klachten.

Leer meer over hoest behandelen »

Bronchosedal® Dextromethorphan (dextromethorfanhydrobromide) is een geneesmiddel. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 6 jaar. Niet langer dan 5 dagen gebruiken zonder medisch advies.
Boronchosedal® UNIDOSE (Dextromethorphanhydrobromide) is een geneesmiddel. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 12 jaar. Niet langer dan 5 dagen gebruiken zonder medisch advies.
Bronchosedal® Mucus Honing & Citroen (guaifenesine) is een geneesmiddel. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 12 jaar. Niet langer dan 7 dagen gebruiken zonder medisch advies.
Bronchosedal® Mucus Menthol (guaifenesine) is een geneesmiddel. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 12 jaar. Niet langer dan 7 dagen gebruiken zonder medisch advies.
Lees aandachtig de bijsluiter. Vraag advies aan uw arts of apotheker. © 2020 Johnson & Johnson Consumer N.V.

;