Bronchosedal

Last van een vervelende hoest? BRONCHOSEDAL® brengt verlichting.

Een woordje uitleg over hoesten

Heb je last van een vervelende hoest? Bedenk dan dat hoesten eigenlijk een natuurlijke reactie is op de prikkeling van slijmvliezen in je luchtwegen. Hoesten helpt om je luchtwegen vrij te houden.

Welke soorten hoest bestaan er?

Grosso modo bestaan er 2 soorten hoest: slijmhoest en droge hoest

HANDIG EN HYGIENISCH IN GEBRUIKDroge of prikkelende hoest

Je hoest nauwelijks of geen slijmen op. De hoest heeft in dit geval geen functie, maar een droge hoest is wel erg vervelend.

BRONCHOSEDAL® Dextromethorphan HBr pakt de symptomen van droge hoest aan en werkt hoestremmend.

Meer over dit geneesmiddel

Je hoest slijmen op, om ze zo kwijt te geraken. Het is dus belangrijk dat de hoest niet wordt onderdrukt.

BRONCHOSEDAL® Mucus helpt om de slijmen los te maken en vergemakkelijkt het ophoesten. Kies voor een muntsmaak met BRONCHOSEDAL® Mucus Menthol, of ga voor de honing- en citroensmaak van BRONCHOSEDAL® Mucus Honing & Citroen.

Meer over dit geneesmiddel

Hoe lang duren hoestklachten?

Meestal zijn hoestklachten na een tweetal weken voorbij. Bij een rokershoest zal je blijven hoesten totdat je stopt met roken. Ook bij een hoest die een allergische reactie is, zullen de klachten pas stoppen als de oorzaak van allergie is opgelost. Heb je last van een abnormale hoest? Ga dan steeds langs bij je dokter!

Meer weten over hoesten?

Raadpleeg onze brochure voor meer uitleg en praktische tips.

Brochure »

Tips tegen hoesten

Wist je dat je zelf heel wat kan doen om je klachten te verlichten? Praktische tips zetten je op weg.

Bekijk onze tips »

Hoest behandelen

De behandeling van je hoest is afhankelijk van de duur en ernst van je klachten.

Leer meer over hoest behandelen »

Bronchosedal® Dextromethorphan (dextromethorfanhydrobromide) is een geneesmiddel. Niet gebruiken bij zwangerschap, borstvoeding en kinderen jonger dan 6 jaar. Niet langer dan 5 dagen gebruiken zonder geneeskundig advies.
Bronchosedal® Dextromethorphan Unidose (dextromethorfanhydrobromide) is een geneesmiddel. Niet gebruiken bij zwangerschap, borstvoeding en kinderen jonger dan 12 jaar. Niet langer dan 5 dagen gebruiken zonder geneeskundig advies.
Bronchosedal® Mucus Honing & Citroen (guaifenesine) is een geneesmiddel. Niet toedienen aan kinderen jonger dan 12 jaar. Niet langer dan 7 dagen gebruiken zonder geneeskundig advies.
Bronchosedal® Mucus Menthol (guaifenesine) is een geneesmiddel. Niet toedienen aan kinderen jonger dan 12 jaar. Niet langer dan 7 dagen gebruiken zonder geneeskundig advies.
Lees aandachtig de bijsluiter. Vraag advies aan uw arts of apotheker. © 2022 Johnson & Johnson Consumer NV BE-BR-2200005

;